KO SMO MI

Egzakta Advisory je jedinstvena i moderna konsultantska kompanija fokusirana na strategiju, tehnologiju i transformaciju poslovnih operacija.

Mi smo savetnici, analitičari, inženjeri i finansijski eksperti, koji su iznad svega ostalog, prvenstveno fokusirani na ljude.

Mi pomažemo kompanijama da realizuju svoje najambicioznije projekte i izgrade nove mogućnosti.

KONTAKTIRAJTE NAS

Lična veza sa našim klijentima

Naši timovi reaguju brzo i rade ono što je odgovarajuće za naše klijente, što nas čini ličnijim i agilnijim od tradicionalnih konsultantskih firmi. Izuzetno nam je stalo da vam pomognemo da se izborite sa svojim najvećim izazovima i da pretvorimo vašu viziju u realnost.

Što se tiče Egzakte, ovde nije reč samo o projektu koji je u toku. Ovde je reč o izgradnji poverenja i omogućavanju vašeg dugoročnog uspeha. Upoznajemo vas tamo gde se trenutno nalazite, udružujemo naše ljude sa vašim i delimo naše veštine na svakom koraku puta.

Mi smo počeli tako što smo radili stvari na drugačiji način. Umesto forsiranja karijere po principu up-or-out, tj. ili napredujete u poslu ili ne, ponudili smo stabilnost i učenje radom. Prilika da volite i svoj posao i svoj život. Davanje prioriteta porodici i rad na projektima visokog uticaja sa kompanijama u vašoj zajednici.

Ulaganje u ljude. Ulaganje u zajednice. Ulaganje u uspeh naših klijenata. To je bila ideja. I danas, među našim klijentima su neke od najboljih kompanija širom regiona, kao i startup kompanije, neprofitne i inovativne organizacije svih vrsta.

Proces

Procena

Svesni smo da je razumevanje programskih potreba ključ za pružanje ispravnog rešenja za naše klijente. Jedna veličina ne odgovara svima i postavljanje pravih pitanja ključno je za razumevanje trenutnog „viđenog“ stanja naših klijenata.

Poboljšanje

Onog trenutka kada prepoznamo i razumemo potrebe našeg klijenta, krećemo detaljno da se bavimo pitanjima „šta“, tj. šta je prava solucija za rešavanje poslovnih potreba i „kako“, tj. na koji način da sprovedemo predlog. “Biti” za klijenta znači da treba omogućiti minimalne prekide u kontinuitetu poslovanja klijenta i uticaj na resurse.

Upravljanje

Nakon uspešne primene rešenja, usmeravamo pažnju na nadgledanje i upravljanje klijenta. Naš proces je zasnovan na kontinuiranom nadgledanju i poboljšanju, što nam omogućava da kontinuirano ocenjujemo, unapređujemo i upravljamo.

Rezime

Tokom implementacije i sprovođenja odabranog rešenja, bićemo na oprezu i spremni za sve potencijalne poteškoće i pokazaćemo vam kako ih možete prevazići. Konsalting znači mnogo više od davanja jednokratnog saveta.

Osnovne vrednosti

Naše osnovne vrednosti su aktivni deo svega što radimo. Svaka vrednost nas podseća da ostanemo dosledni sebi dok postižemo izvanredne rezultate za svoje klijente.

  • Uvek uradite ono što je ispravno
  • Povezivanje sektora i timski rad
  • Podstaknite strast i dobru atmosferu
  • Preuzmite odgovornost. Uradite to
  • Proslavite inovacije
  • Usredsredite se na rezultate
  • Stimulišite rast
  • Ostanite skromni i radoznali
  • Izgradite i oblikujte bolju budućnost
  • Osmehnite se