Dobrodošli u podkast Egzaktno: Iza kulisa konsaltinga i poslovnog sveta

Dragi slušaoci,

Dobrodošli u podkast Egzaktno koji će vas odvesti dublje u svet konsaltinga, poslovnih modela i tema iz različitih industrija. Naš cilj je da vam približimo svet poslovnog konsaltinga kroz razgovore sa ekspertima iz različitih oblasti i da vam ponudimo uvid u ono što se događa iza kulisa ovog dinamičnog sveta.

U podkastu ćete biti u prilici da čujete razmišlanja, iskustva i brojne primere iz poslovnog života partnera kompanije Egzakta, kao i naše menadžere, konsultanate, i biznis analitičare. Predstavićemo vam stručnjake sa višegodišnjim iskustvom u oblasti konsaltinga. Kroz njihove razgovore, saznaćete više o našoj firmi, našoj filozofiji i kako pružamo vrednost našim klijentima. Gosti podkasta dolaze iz različitih pozadina i sektora, što će nam omogućiti da istražimo raznolike perspektive i teme. Obradićemo teme koje sežu u mnoge sfere, uključujući IT, javni sektor, telekomunikacije, energetiku, gejming, finansije, zdravstvo, veleprodaju i maloprodaju, FMCG, prerađivačku industriju, nekretnine, oblast edukacije, zaštitu životne sredine, i mnoge druge aktuelne teme.

Naš primarni cilj je da obrazujemo i inspirišemo. Kroz zanimljive razgovore i diskusije, želimo da pružimo vredne informacije kako iskusnim profesionalcima, tako i mladim, ambicioznim osobama koje tek oblikuju svoju karijeru. Gosti će deliti svoje iskustvo, analize i najbolje prakse iz svojih oblasti ekspertize. Ispričaćemo priče o uspehu, izazovima i inovacijama koje oblikuju savremeni poslovni svet.

Neka Egzaktno bude vaš izvor inspiracije, obrazovanja i informacija. Pratite redovno naš podkast i pridružite nam se u ovoj uzbudljivoj vožnji. Voditelj podkasta je Ivan Minić, konsultant u oblasti razvoja poslovanja i preduzetnik.

Hvala što ste deo naše zajednice!

Epizoda 21:
Novo Nordisk

Gost: Aleksandar Ćirić

Egzaktno podkast možete slušati i na audio-platformama:

Epizoda 20:
Američki fudbal

Gost: Aleksandar Ćirić

Egzaktno podkast možete slušati i na audio-platformama:

Epizoda 19:
Put do Medicinskog fakulteta

Gost: Aleksandar Ćirić

Egzaktno podkast možete slušati i na audio-platformama:

Epizoda 18:
Rome Business School Belgrade

Gost: Rajka Šinik Vulić, Ekspert za korporativnu komunikaciju

Egzaktno podkast možete slušati i na audio-platformama:

x`