Overview

Uz brzi tehnološki razvoj, industrija video igara i eSporta doživljava neverovatan progres. Ono što je nekada bilo samo hobi i zabava, danas je preraslo u ozbiljnu industriju sa velikim potencijalom za rast i uspeh. Mobilne igre, eSport takmičenja, striming platforme i virtuelna realnost su samo neki od ključnih trendova koji oblikuju ovu dinamičnu industriju.

U Egzakta Advisory duboko razumemo kompleksnost i dinamiku gaming i eSport industrije. Naš tim stručnjaka pruža konsultantske usluge osmišljene da pomognu kompanijama u ovom sektoru da iskoriste mogućnosti i ostvare održiv rast. Sa pažljivim pristupom i potpunim razumevanjem tržišta, zajedno sa našim klijentima istražujemo inovativne načine za monetizaciju, razvoj novih tehnologija i širenje poslovanja.
Bilo da ste gaming kompanija koja traži strategije za proširenje tržišta, eSport organizacija koja želi da unapredi svoja takmičenja ili tehnološka firma fokusirana na razvoj igara - tu smo da vam pružimo podršku i put ka uspehu. Naše dugogodišnje iskustvo u menadžment konsaltingu i ekspertiza u gaming i eSport industriji čine nas idealnim partnerom za ostvarenje vaših ciljeva i savladavanje izazova u ovoj dinamičnoj i konkurentnoj sferi.
Zajedno možemo oblikovati vašu budućnost u gaming i eSport industriji i postaviti temelje za dugoročni uspeh

Trendovi

Naši eksperti

Zahvaljujući velikoj posvećenosti, prisustvu i obrazovanju u okviru ove industrije, naši eksperti stekli su veliko iskustvo i duboko razumevanje ovog globalnog fenomena, njegovih fanova, zajednica i celokupnog ekosistema. Upoznajte naš liderski tim za konsalting u sektoru gaming-a i eSport-a.

Marko Marković

Partner


Ivana Višnjić

Junior partner


Ljiljana Milić

Direktor


Marko Dadić

Menadžer


Miloš Pavlović

Senior konsultant


Jovana Obradović

Konsultant


SVI EKSPERTI