Overview

IT industrija se karakteriše jedinstvenim dinamičnim karakterom i brzim promenama. Kompanije iz raznih sektora svakodnevno se suočavaju sa izazovima eksponencijalnog rasta i razvoja. U tom kontekstu, digitalizacija i informacione tehnologije postale su nezaobilazan deo svake savremene organizacije.

Efikasno skladištenje, obrada i razmena podataka i informacija samo su neke od prednosti digitalizacije, koja za rezultat ima bolju organizovanost, brže procese i integraciju celokupnih sistema. Da bi IT kompanije mogle brzo i efikasno da se prilagode tržištu i potencijalnim klijentima, moraju da budu u korak sa najnovijim trendovima, što podrazumeva prelazak na nove tehnologije, cloud i AI rešenja, uz neprekidno jačanje bezbednosti svojih korisnika i klijenata.

Naš tim stručnjaka pomaže kompanijama da efikasno upravljaju troškovima, transformišu poslovanje kroz digitalna rešenja, identifikuju nove IT mogućnosti za rast, prošire svoje poslovanje i ostanu korak ispred konkurencije. Uz podršku Egzakta Advisory-ja, klijenti mogu da ostvare održive rezultate i ostanu lideri u ovom dinamičnom IT sektoru.

Trendovi

Naši eksperti

U sektoru IT usluga, naš agilni pristup usmeren je ka ostvarivanju rezultata i maksimiziranju potencijala IT industrije. Upoznajte naš liderski tim koji je specijalizovan za ovu oblast.

Marko Marković

Partner


Ivana Višnjić

Junior partner


Ljiljana Milić

Direktor


Marija Đurović

Senior menadžer


Marko Dadić

Menadžer


Miloš Pavlović

Senior konsultant


SVI EKSPERTI