Overview

Energetski sektor suočava se sa ubrzanom transformacijom usled rastuće potrebe za dekarbonizacijom, prelaskom na obnovljive izvore energije i digitalnom promenom poslovnih modela. Da bi opstale u ovom dinamičnom okruženju, kompanije iz oblasti energetike moraju brzo da reaguju kroz inovacije i optimizaciju.

Neki od ključnih prioriteta i izazova sa kojima se susreću su: investiranje u nove, održive tehnologije poput solarne i vetro-energije; unapređenje energetske efikasnosti i smanjenje gubitaka; digitalizacija operacija i uvođenje smart rešenja; razvoj novih usluga i izvora prihoda baziranih na podacima.

Egzakta Advisory ima dugogodišnje iskustvo u pružanju strateškog i tehnološkog savetovanja kompanija iz oblasti energetike. Pomažemo klijentima da iskoriste nove tehnologije za unapređenje efikasnosti, smanjenje troškova i razvoj inovativnih digitalnih servisa.

Kontaktirajte nas

 

Egzakta Advisory se obavezuje da štiti vaše informacije. Vaše informacije će se koristiti u skladu sa primenjivim zakonom o zaštiti podataka, našim internim pravilima i našom politikom privatnosti. Budući da je Egzakta globalna kompanija, vaše informacije se mogu čuvati i obrađivati od strane Egzakte i njenih povezanih kompanija u zemljama van vaše zemlje prebivališta, ali bez obzira gde se vaše informacije obrađuju, mi ćemo s njima postupati s istom pažnjom i poštovanjem vaše privatnosti.

Newsletter

Prijavite se
EGZAKTA ADVISORY 2023 © All rights reserved